LAKÁSFELÚJÍTÁS|LAKBERENDEZÉS|TÁRSASHÁZ FELÚJÍTÁS|GENERÁLKIVITELEZÉS|KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ

 

GENERÁLKIVITELEZÉS

Generálkivitelezési munkánk a tervezéstől - az építési, engedélyezési tervek elkészítésétől kezdve, a kiviteli tervek elkészítésén át, a kivitelezés minden munkafázisán keresztül , kulcsátadásig, igény esetén teljes körű ügyintézéstől a berendezés kiválasztásáig tart.

Különféle technológiákkal dolgozunk az építmény jellegétől függően :


KÖNNYŰSZERKEZETES (FAVÁZAS)

Lakóházak esetén ajánljuk, gyors építést, energia megtakarítást és költséghatékonyságot tesz lehetővé a fa mint építőanyag számos más előnye mellett. Lehet helyszínen szerelt vagy előregyártott falpanelekből épülő szerkezet. Bővebb információt a “KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ” menüpont alatt talál. Példaként lásd a “TARASCON” építkezést a referenciáink között ahol egy 30 családi házból álló lakópark kivitelezését végeztük.

könnyűszerkezetesfavázas könnyűszerkezetes épület
Helyszínen épített vázszerkezetPaneles, előregyártott szerkezet


HAGYOMÁNYOS (TÉGLA)

Jelenleg a leginkább elterjedt építési technika. Hitelfelvételkor vagy az épület eladásakor egész biztosan nem ütközhet nehézségekbe, a tégla ma általánosan a legelfogadottabb építőanyag.

hagyományos tégla épülettégla épület

VASBETON SZERKEZET BENNMARADÓ ZSALUZATTAL

Nagyon gyors és tiszta építést tesz lehetővé, akár bevásárlóközpont méretű építmények esetén is. A technológia lényege hogy a cementrost lapokból és betonacélból készülő fal- és födémelemeket előregyártva szállítjuk a helyszínre, ott felállítjuk őket és betonozás után készen áll a szerkezet. Példaként lásd : a “PERTUIS” építkezést a referenciáink között, ahol egy 62 lakásból álló lakópark kivitelezését végeztük ezzel a technológiával.

vasbeton szerkezetvasbeton szerkezet bennmaradó zsaluzattal