LAKÁSFELÚJÍTÁS|LAKBERENDEZÉS|TÁRSASHÁZ FELÚJÍTÁS|GENERÁLKIVITELEZÉS|KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ

 

 

KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ


KULCSRAKÉSZ HÁZköltözzön be gondatlanul

 

 

 

Élvezze az építkezés örömét, és költözzön be nyugodtan új otthonába. Csak megálmodnia kell otthonát, és a megrendeléstől számított 3-4 hónapon belül már be is költözhet újonnan építetett házába.

A kulcsrakész ház választása esetén mind a föld, mind az alapozási munkálatokat elvégezzük, a megtervezett és legyártott paneleket és a szerkezethez szükséges elemeket az építés helyszínére szállítjuk, ezt követően a terveknek megfelelően felépítjük, majd beépítjük az épületet.

 

a fa előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZ


szerkezetkész házHa szerkezetkész házat szeretne, de a belső kivitelezési feladatokat önerőből kívánja elvégezni, akkor mi a megtervezett, készre gyártott falpaneleket, a szerkezethez szükséges alapanyagokat, nyílászárókat, valamint a tetőt a helyszínre szállítjuk.Előnyös választás, amennyiben még nem döntötte el, hogy pontosan miként is képzeli el az épületet belülről vagy a kivitelezési munkálatokra fordított idő nem sürgeti. A szerkezetkész épület zárható, így a házat nem veszélyeztetik az időjárási viszonyok.

fal rétegrend

FAL RÉTEGREND

    1. Homlokzati színvakolat
    2. Dryvit háló
    3. Polisztirol hőszigetelés  10-15cm
    4. Gipszrost lap 12,5 mm
    5. Ásványgyapot hőszigetelés  16-20cm
    6. KVH fa vázszerkezet  16-20cm
    7. Dörken fólia
    8. Tűzálló gipszkarton  15 mmÖSSZESZERELHETŐ HÁZösszeszerelhető házAmennyiben szeretné önmaga felépíteni álmai otthonát, de szüksége lenne a megfelelő alapanyagokra, akkor a megtervezett, készre gyártott falpaneleket – beleértve a főfalakat és a válaszfalakat -, a szerkezethez szükséges alapanyagokat, nyílászárókat, valamint a tetőt a helyszínre szállítjuk. A továbbiakban – terveknek megfelelően - saját igényei szerint építheti fel a házat. A beruházási költség rendkívül alacsony, így akár az építkezésre fordított összeg 50 %-át is megtakaríthatja.