LAKÁSFELÚJÍTÁS|LAKBERENDEZÉS|TÁRSASHÁZ FELÚJÍTÁS|GENERÁLKIVITELEZÉS|KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ

 

LAKÁSFELÚJÍTÁS
BUDAPEST TERÜLETÉN ÉS  VONZÁSKÖRZETÉBEN
 FELSŐFOKON, LÁTVÁNYTERVEKKEL ÉS LAKBERENDEZÉSSEL

 


Kérjük tekintsék meg egyik referencia lakásfelújításunkat Budapesten ami a Ráday utcában található.  A lenti  példán egy két szobás 47 nm-es kétszobás lakás teljes átalakításának folyamatait  mutatjuk be. A lakásfelújítás során a teljes gépészet,  burkolatok és nyílászárók lettek kicserélve  és beépítésre került egy egyedi tervezésű galéria.
A megbízó  az interneten keresztül talált meg minket és  segítséget kért tőlünk a lakás megvásárlása előtt, hogy tekintsük meg az általa  kiválasztott lakásokat. Kollégáinkkal közösen felmérték a lakások felújítási  költségeit. Ennek segítségével megbízónk a lenti lakást választotta. Mivel már pontosan ismertük a megbízónk igényeit  elkészítettük számára a lakásfelújítás utáni állapotot berendezéssel. Ez azért  volt fontos mert minden apró részletet át tudott tekinteni és amin változtatni  szeretett volna még idejében megtehette plusz építési költségek nélkül. A  látványterv elfogadása után elkezdődhetett a lakásfelújítás, ami 8 hetet vett  igénybe. A teljes bútorzat beépítése még 2 hétig tartott így összesen két és  fél hónap alatt került kivitelezésre egy teljes lakásfelújítás Budapest belvárosában.

lakásfelújítás budapest és látványterv készítés


LÁTVÁNYTERVEK

A tervek a megrendelő elképzelései alapján készültek és a kivitelezés alapjául szolgálnak.

Kattintson a képre a galéria megnyitásához.

 

 

lakásfelújítás budapest


A LAKÁSFELÚJÍTÁS KÖZBEN

A képeken láthatóak a különböző munkafolyamatok a felújítás közben.

Kattintson a képre a galéria megnyitásához.
lakásfelújítás budapesten


A FELÚJÍTOTT LAKÁS

Tekintse meg a kész lakásról készül képeinket !

Kattintson a képre a galéria megnyitásához.

 ÚJÍTTASSA FEL A LAKÁSÁT VELÜNK !

A lakásfelújítás cégünk egyik kiemelt szolgáltatása, amely nem csak a már meglévő lakások esetén nyújthat segítséget ügyfeleinknek. Amennyiben lakásvásárláson gondolkozik, még a megvétel előtt segítünk a kinézett lakás műszaki átnézésében, az Ön igényei szerint átrendezzük a teret, lehetséges alaprajzokat és látványterveket készítünk, valamint adunk árajánlatot a munka egészére. Igény esetén segítünk a lakás berendezésében, a színek kiválasztásában, a bútorok elhelyezésében.

NÉZZE MEG A MUNKÁNKAT A SAJÁT SZEMÉVEL!


A képeken szereplő mintalakás megtekinthető személyesen is, előre egyeztetett időpontban, kérjük hogy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot! A szolgáltatásaink ingyenesek azon ügyfeleink részére, akik a lakásfelújítással minket bíznak meg.


A LAKÁSFELÚJÍTÁS FOLYAMATA :