RÓLUNK


Engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket, a  SISCO -t !

Szabó Péter

A SISCO Magyar tulajdonban levő családi vállalkozás. A céget azzal a céllal alapítottuk, hogy a korábban Nyugat-Európában szerzett kivitelezői és építőipari projekt szervezési tapasztalatainkat Magyarországon alkalmazzuk.
A kivitelezésben és az ügyfelekkel való közös munka területén az Európai szemlélet és a szolgáltatásaink választéka és színvonala biztosítja, hogy Ön valóban elégedett legyen a munkánkkal.


Fő profilunk mindennemű felújítás, vállalkozásunk alappillérei a lakberendezési tervezéssel egybekötött lakásfelújítás Budapest területén és vonzáskörzetében, valamint társasházak tejeskörű felújítása. Tevékenységeink közé tartozik továbbá könnyűszerkezetes házak és egyéb épületek generálkivitelezése is. 
Valamennyi munkánkat gondos felmérés és tervezés előzi meg, legyen szó akár családiházak építéséről, lakópark létrehozásáról vagy felújításról. A projekteket mindvégig precíz szervezőmunka  és átgondolt ütemterv jellemzi, az első alapozási feladatoktól egészen a kulcsok átadásáig.

 

Szabó Krisztina


Az újépítésű, könnyűszerkezetes és bennmaradó zsaluzatos technológiával készült lakóparkok kivitelezése mellett széles tapasztalatot  szereztünk a kastélyfelújítások terén (lásd : REFERENCIÁK),  ahol  az építőipari  munkák mellett  a berendezéseket és a bútorokat is mi szállítottuk (lásd : TERMÉKEINK). Az igényes kialakítás szem előtt tartása mellett a munkához használt anyagok és eszközök tekintetében mindig a lehető leghatékonyabb megoldásokat ajánljuk.
Célunk a természet védelme, a megújuló energiaforrások kiaknázása, a minőségi alapanyagok használata és megrendelőink teljes körű kiszolgálása.